Nog eens een vlog …

Het was weer een week(endje)….

Waar de weergoden zich van alle kanten lieten zien….regen, zon, wind, koud….. Maar de gasten hebben genoten…..met op zaterdag de Zwaailichtendag en zondag de braderie. Ik doe mijn spreekwoordelijke petje af voor de organisatoor van de braderie, Nico heeft met 83 jaar zich voor meer dan 100% procent ingezet.

Het was gezellig druk in het centrum…..mede door zijn inspanningen van flyeren, posters ophangen en dat niet enkel in het centrum…..nee Vaals, Heerlen, Roa en ga maar door. Mede door deze inspanningen was het een mooi begin van hopenlijk iets blijvends.

De marktkramen waren divers, eindelijk eens van alles wat….niet alleen kleding en tassen. En zeker zullen er verbeterpunten zijn….maar je moet ergens een start maken….en laat wel weer even voorop staan……de beste stuurlui. Wij danken een ieder weer voor zijn of haar bezoek.

O ja…..denk aan jullie kaartjes voor de evenementen die komen…..een daarvan is zaterdag 14 september…..d’r zommer absjloes met live muziek. Voor de overige activiteiten volgt nog komende week het overzicht…..maar één evenement is al volledig uitverkocht en dat is de Kölsche avond op 30 november.