Even iets langere vlog

Dit keer hebben wij ze voor de afwisseling weer eens flink “gesjwaamt” gekregen.

Het was weer een weekje….niet alleen het weer was mooi maar ook de activiteiten op de Markt. Zaterdag het terras vol…..maar binnen ook…een 80 jarige verjaardag met een gastoptreden van Ronnie Ron, die de deels “op leeftijd” zijnde gasten nog in de polonaise mee kreeg….geweldig om te zien….en dat de 80 jarige de zaak mee helpt afsluiten. Ook de “letste zamsdieg cloeb” was weer goed vertegenwoordigd, en ook nog een reünie van klasgenoten was te gast.

Zondag het optreden van Cultura Nova op de Markt.
Overdag vielen de mussen van het dak…..en was het “rustig”….maar tegen 18.00 uur begon het vol te lopen…..en hoe… Wij hadden al een deel van het terras van de Herbergier erbij getrokken…..maar de “bezetting en logistiek” laten niet alles toe.

Met ruim 100 gasten op het terras was het meer dan volle bak….en nog bleven gasten stoelen pakken bij de “buren”….maar ergens houdt het op….onze bar is “klein”….en daarmee dan ook een grote logistiek uitdaging. En de nodige gasten die hun drankje nog kwamen halen….en netjes met het glas terugkomen….chapeau….en dan binnen ook nog volle bak.

En dan komt weer het stukje onbegrip van mensen, met name de oudere generatie….ik heb pijn en kan niet lang staan….en dan heeft de bediening het gedaan als je aangeeft dat het niet gaat (en dit de nodige keren achter elkaar)….los van het feit dat je meters uit je “terras” bent aan het gaan.

Jammer van de iets “oudere” generatie dat zij het zo opvangen, maar het is uiteindelijk goed gekomen met dank aan de gemeente werd het laatste meubilair afgezet middels lint….we hadden bijna een functie kunnen invullen voor deze acties????????

Ook een hele grote dank aan Roel, Lyanne en Leon hebben wij meer dan 300 gasten van drank uit glas kunnen voorzien….normaliter ben ik niet van het “sjtuute” maar dit is vakwerk op en top.

Het TikTok account is ook in de lucht….meer als 7000 keer is een “onnozel” flimpje bekeken….het smaakt naar meer.